Krokodili

Blogu me i mire shqip

Krokodili

rballeni me një çështje ose një projekt pa krye. Krokodili mund të ndihmojë në hapjen e syrit tuaj të tretë dhe t'i japë imagjinatës tuaj një kanal të hapur për të marrë mendime jashtë kutisë

Miresevini tek websiti jone

 është perfekte për bollëkun e parave nëse kjo është ajo që ju po kërkoni!). Aventurina e gjelbër horoskopi Krokodili gjithashtu mund të ndihmojë në sjelljen e shumë llojeve të bollëkut në jetën tuaj të punës.

Për shembull, mund t'ju ndihmojë të merrni një promovim, të krijoni partneritete të reja ose të kujdeseni që të merrni mirënjohje në punë. Si ta përdorni: Shkruani një qëllim rreth bollëkut në një copë let

eten do t'ju ndihmojë të hapni Krokodili chakrën tuaj horoskopi të zemrës për t'ju shëruar. Si ta përdorni atë: Kur ndiheni të mërzitur, bëni një pushim të shkurtër me një ritual të shpejtë kuarci me trëndafila. Mbyllni sytë, merrni disa frymëmarrje të thella dhe provoni një meditim meta (meditim i mirësisë). Në kokën tuaj ose me zë të lartë, përsëritni fraza që dëshironi të futni në zemrën tuaj, të tilla si: “Mund të jem i sigurt. Mund të jem i fortë. Mund të jem i lumtur

Cfare eshte Krokodili

Turmalina e zezë gjithashtu ju mbron nga energjia negative e njerëzve të tjerë - si ai horoskopi bashkëpunëtor që https://krokodili.al/horoskopi/ nuk do të Krokodili ndalet së vini tek tavolina juaj, ose ai anëtar i familjes që nuk e kupton pse nuk mund t'u përgjigjeni teksteve të tyre të mesditës.Si ta përdorni: Mbajeni afër kur shfaqeturt se ku po shkojnë këto bekime të reja në të ardhmen, veçanërisht pasi Saturni (planeti i themelimit) dhe Jupiteri (planeti i bollëkut) bëjnë rrugën e tyre së shpejti në Ujorin që mendon përpara për herë të parë në shumë vite . Sidoqoftë, çështja horoskopi është që thjesht të Krokodili shijojmë atë që po shpaloset dhe të besojmë se më shumë do të bëhet e qartë dhe e zbuluar kur të jetë koha e duhur.Mos harroni se gjërat e mira më në fund po vijnë - dhe ato janë këtu për të qëndruar.Si Hëna e Re e Shigjetarit do të ndikojë në shenjën tuaj të zodiakutshigjetari i hënës së re një situatë veçanërisht rënduese. Për shembull, nëse bashkëpunëtori juaj i Krokodili afrohet tryezës horoskopi suaj (edhe një herë), mbajeni turmalinën në dorë. Nëse nëna juaj ju dërgon për të tretën herë radhazi

Ndryshime në punën, shëndetin  SI LLOGARITET SHENJA? – Për të identifikuar shenjën tuaj, nevojitet data, vendi dhe koha e lindjes. Nëse nuk e dini orarin tuaj të https://krokodili.al/horoskopi/ lindjes nga horoskopi i Krokodili prindërit ose nga një i afërm, mund të kërkoni nga bashkia ku keni lindur certifikatën e lindjes, e cila gjithashtu tregon orarin. Është e rëndësishme që koha të jetë sa më e saktë që është e mundur, sepse në disa raste, vetëm disa minuta ndryshimesh janë të mjaftueshme për të kaluar nga një she ose rutinat tuaja ditore po ndodhin, Kancer. Kjo mund të jetë paraqitja e një pune të re, ose më të mirë, ngritje në detyrë, ose klient i ri që sjell para. Mund të jetë gjithashtu një gjë e re emocionuese që vjen në jetën tuaj dhe sjell një hap në hapin tuaj. Shëndeti juaj gjithashtu duket të përmirësohet shumë. Leo Bëhuni gati për disa bekime të mëdha me fëmijë, biznes ose projekte krijuese, Leo. Ju mund të keni fëmijë këtë muaj, duke filluar një biznes të ri ose një projekt biznesi, ose duke punuar në një projekt krijues ose hobi të kënaqshëm. Një fëmijë i juaji, nëse keni ndonjë, duhet të jetë. Por nuk ka shqetësime pasi këta vendas përqafojnë udhëtimet me shumë entuziazëm dhe nuk kanë nevojë për shumë bindës. Megjithatë, ekziston një pikë, ata nuk janë shumë të durueshëm në idetë e tyre të eksplorimit, duhet të jenë aty shpejt! Por mos përjashtoni destinacionet e distancave të gjata nëse ato janë në kompaninë e duhur. Arieses sigurisht që e kanë synimin kryesor për udhëtimet e minutës së fundit nëse rregullimet e tyre të punës e lejojnë atë, ata nuk mund të thonë me të vërtetë jo për një rast të mirë udhëtimi. mund të gjejë gjithashtu një lumturi personale. Mësoni të lejoni më shumë gëzim në jetën tuaj. https://krokodili.al Virgjëresha Bëhuni gati për disa bekime të mëdha në shtëpi ose me familjen, Virgjëresha. Ju mund të jeni duke u transferuar në shtëpi në një vend të ri të freskët, duke rinovuar shtëpinë tuaj, duke shëruar sfidat me anëtarët e familjes, apo edhe duke krijuar një familje tuajat. Përqafoni të energjisë së planetit dhe të yjeve në njeriun, por vetëm lidhjen simbolike ndërmjet qiellit të dukshëm (shtatë planetëve të dukshëm, yjve të palëvizshëm, kometave të dukshme dhe të dukurive të tjera në qiell të cilat gjithashtu mund të shihen) dhe zhvillimeve në tokë. Pikërisht për shkak të simbolizmit të cilin e studion energjinë e re të re që vjen nga të paturit e një themeli tjetër dhe më të fortë në jetë me të cilën ndiheni më të lidhur.

astrologjinë për të gjeneruar

Shenjat e ajrit janë të talentuar me aftësinë Krokodili për të përqendruar dinamizmin e tyre në ide që nuk kanë ardhur ende në botën materiale në mënyrë që përfundimisht ... ata të bëjnë. Elementi i Ajrit tuaj një vit nga tani. Çfarë do të vishni? Me kë do të jesh? Si do të duket udhëtimi juaj, ose cilat mund të horoskopi jenë planet tuaja pas punës? Jini sa më imagjinativ dhe krijues. Ndjeni atë jetë të madhe dhe të Krokodili guximshme. Imagjinoni mënyrën se si ndihen rrobat tuaja në lëkurën tuaj, parashikoni se si do të duket rrjeti juaj në Instagram dhe më pas, shkruani tre qëllimet e mëdha dhe të ndritshme që dëshironi të arrini. sigurisht që i bashkangjitet një horoskopi idealizmi intelektual - dhe nganjëherë edhe një kompleks superioriteti i vetullave të larta. Pavarësisht, ky është elementi që Ka shumë aktivitete astrologjike që shfaqen këtë javë dhe ndërsa nuk ka asgjë shumë të madhe, disa ngjarje kryesore mund të tërheqin vëmendjen tuaj. Të hënën, Mërkuri lëviz në shenjën e qëndrueshme të Demit, duke inkurajuar të menduarit më me Krokodili këmbë në tokë (ngjashëm me sezonin e Demit). Ndërsa e marta bashkon horoskopi Venusin (planeti i shoqërimit) dhe Saturnin (planeti i përgjegjësisë) në një kënd të vështirë, njerëzit mund të shijojnë ca kohë vetëm këtu. Humori mund të mos jetë aq miqësor, por ky aspekt mund të jetë i mirë për biznesin. është në gjendje të arrijë një mprehtësi mendore si askush tjetër.

Astrologjia zodiake

çdo mundësi, Virgjëresha! Kjo është veçanërisht e vërtetë pasi Mërkuri përputhet me Uranin, ndoshta vjen me një marrëveshje që mund të jetë shumë e vështirë për